4 Temmuz 2012 Çarşamba

En çok sen...



Sonra seni gördüm işte. Çıldırmak üzereyken çıldırırcasına aşık oldum. Adına büründü tüm kelimeler. Güzel sıfatı taşıyan bütün nesneleri tamladın, tamamladın kendini içimdeki boşluklara. Ve şunuda bilmeni isterim ki; sevdiğim sıfatı en çok sana yakıştı.

Gitme işte buna dayanamam.



Sana ben yokken yapamazsın demiyorum. Çünkü bunu diyebilecek bir güvencem bile yok. Bulursun birini, geçer gider. Ama sorun şu ki ben başka birini bulup, geçip gitmeni istemiyorum. Hep benimle kal. Çünkü diğer türlü içim çok yanar. Benimle kal ki sana mutluluğun saf ve tatlı halini göstereyim. Aşık edeyim seni kendime. Bağlayayım. Benden başka kimseyi sevme diye… Bencillik mi dersin? Bilmiyorum. Tek bildiğim seni; senin yanında oturan kızlarla bile paylaşamadığım. Hep benimle kal olur mu? Uçurtma bile uçururuz. Pes oynarız. Ben seni yendim diye sevinirken sen orda gülersin halime. Yanımda kal olur mu? Olur da çok bunalırsın felan, zamana ihtiyacın olur. Yalnız kalmak istersin. Benden sana mesaj atmamamı bekleme sakın. Yapamam çünkü beni bir an olsun unutmandan korkarım. Sen benim hikayemin kahramanı, hayatımın anlamı, herşeyim olmuşsun. Gidersen de zaten kafanı kırarım. Ben böyle her şeye alışırım da sensizliğe alışamam yani.

Çok zor.



Hangisi daha zor ?Gerçeği söylemek mi, sevdiğin birinin gözüne baka baka, yoksa ona yalan söylemek mi?Git yerine Kal demek isterken.Ne kadar saklayabileceksin ki gerçeği ? Her gün yürüdüğün yollardan geçeceksin, her gün gördüğün yüzlere bakacaksın.Hayat sıkıştırdıkça sıkıştıracak seni.Sen çığlık atmak isteyeceksin, o normale dönmek. Sen gitti diye üzüleceksin, diğeri git dedin diye.Üstüne gelecek herkes.Bir yere atmak isteyeceksin kendini.Bir yere.Neresi olursa.Yine de bir tek sen bileceksin.Kalmak gitmekten daha zor. Hele de giden bir yerlerden seni izliyorsa.

3 Temmuz 2012 Salı

İyi geceler.


Gerizekalı seviyorum seni.



Sabah gözlerimde yaşlarla uyandım. Biraz düşündükten sonra anladım yaşların sebebini. Seni görmüştüm rüyamda.

Benim doğum günümdü ve kapımı açtığımda karşımdaydın. Sadece gülümsüyordun. Sarıldım sana ve o anda beni çok özlediğini söyledin, beni sevmekten asla vazgeçmediğini söyledin. Elimden tuttun ve beni karanlık, hiçbir eşya olmayan bir odaya götürdün. Nedenini anlayamadım. Sonra gözlerime baktın ve “bize gerekli olan sadece biziz” dedin. “Ne bir insan, ne bir ışık, ne bir eşya.. Hiçbir şey lazım değil bana” dedin. O gece sadece bir battaniyeyle orada kaldık, birbirimize sarıldık, yıldızları saydık ve sonunda uyuyakaldık.

Rüyamda uyuyakalmamızla gerçekte uyanmam bir oldu. Gözlerimde yaşlar vardı. Ben unutmaya çalışsam da unutturmuyor bazı şeyler insana işte. Gerçekte bunları yaşamayı umarken rüyamda gerçekleştirdik bu hayallerimizi. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum her an aklımda o rüyayla. Umarım canım çok yanmaz. Umarım.

Aşk nedir?



Aşk nedir?

-Kokusunu içine çektiğinde nefes almayı sevmek.

-Gördüğün herkesi o sanmak.


-Gözlerine baktığında kendini bulmak.

Özlemek...



İnsan birini çok sevdiğinde, bir süre sonra hiçbir şeye tepki veremiyor. Oturuyor bir cam kenarına ve öylece izliyor etrafı. Boş boş bakıyor. Zaman akıyor ve hala boş gözlerle süzüyor etrafı. Sonra kendine geliyor, saatlerini harcadığının farkına varıyor. Ama o camın kenarından hiç kalkmayı hiç istemiyor. Çünkü insan; özlüyor. Çok özlüyor. Tahmin edebileceğinden de daha fazla.

Sarıl



Ben önlüğümü takayım mutfağa giriyim sana yemekler yapım ellerimle ... Sen gel önce sarıl bana bin bir özenle yapdığım yemeklerin tadına bakmak için tabağı boz ben sana kızayım sen hemen salona kaç . Sonra bi gün geldiğimde seni yemek yaparken bulayım ve bu kez ben bozayım o bin bir özenle yapdığın yemekleri ama sen kızma sadece sarıl.

Kabul ediyorum hayalprestim



Yanımda olsan şimdi, gözlerimin içine baksan ve beni mutlu edecek o iki kelimeyi söylesen ' Seni Seviyorum ' sonra hiç bozmadan o anın büyüsünü cevap versem ' Bende Seni Seviyorum ' desem... Elimden tutup yürümeye başlasan birlikte yan yana, el ele yürüsek sonra sahilde otursak seninle başımı göğüsüne koysam denizi izlesek, konuşmasak hiç sussak sonra bir piknik alanında birlikte uçurtma uçursak sonra açıksak, piknik sepetimizin yanına gidip birşeyler yesek... Burnumu batırsam sende bana gülüp dalga geçsen... Sonra topu alıp kafana atsam seni çıldırtsam, iyice eğlensek... Eve dönsek, yan yana uyusak sadece kalplerimizi hissetsek... Rüyalarımızda bile birleşsek. Diğer gün mesala erkenden kalkıp yine gezsek, dolaşsak, eğlensek. O gün güneşin batışını birlikte izlesek deniz kenarında uzansak kumsala sonra hayaller kursak geleceğe dahil evlendiğimizi düşünsek, çocuğumuz olacağını düşünsek, adını ne koyacağımızı düşünsek inatlaşsam seninle sinir etsem, beni koştursan sonra düşsem ve teslim olsam tamda o anda öpsen beni çocuklar gibi mutlu olsam beni ilk kez öptüğün için. Sonra ayrılık vakti gelse seni otobüse bindirip uğurlasam. Otobüse biner binmez mesajlaşmaya başlasak sen orda ben burda olsamda çok mutlu olsak ayrıyken birlikte olduğumuz zamanı birlikteyken yaptığımız şeyleri özlesek her uygun zamanda birbirimizin yanına gelip gitsek herşey güzel olsa keşke, herşey yaşasak ama adını koymasak keşke, ad olmadan yaşasak keşke bunları neyse sevdiğim ben yine çok hayal kurdum, çok hayalprestim dimi haklısın çok konuştum susmanın vakti geldi tıpkı senin gibi...

Güzeldi



Ve seni, seni tanımak güzeldi. Seninle yaşanılan ilkler güzeldi, bazen acıtsa da seni özlemek güzeldi. Bazen ağlatsa da kavgalarımız güzeldi. Hep ihtiyaç duydugumuzda birbirimizin yanında olamasak da beklemek güzeldi. Gerçekleşmeyeceğini bile bile kendi dünyamızda sıradışı hayaller kurmak güzeldi. En güzeli de seninle olmak gerçekten güzeldi.

Sen aşksın



Seni beklemek, açılan her kapının ardında seni aramak
Çalan her telefona sen diyerek koşmak, yine aramadı diyerek meraklanmak..
Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, mutlulukların en güzelini hissetmek ..
En hüzünlü anlarında, hüznünü kalbimde yaşamak, sevincini sevincim, derdini derdim bilmek
Doğan her yeni güne, senin için hayır duaları ile başlayıp, “günaydın” diyen sesini duymak için,
uykuların en tatlısından uyanmanın sevincini yaşamak ..
Bana bunları hissettirdiğin için..
Bu duyguları yaşattığın için, adını aşk koydum senin,
Çünkü;
Sen Aşkın Ta Kendisisin...



Mutluluğumsun sen umudumsun sen nefesimsin sen vazgeçilmezimsin sen aşkımsın sen sevdiğimsin sen.
Işte bu yüzden "HERŞEYİMSİN" sen...

Seni seviyorum çünkü



Adını duyduğumda titriyorum. 
İçimdeki sevda telleri titriyor 
Eriyorum su olup akacağım sanki 
Seni düşünmediğim tek bir an yok bile
Senin hasretine tutsak oluyorum
Hasret dedim de,seni özlemenin
bu kadar zor olacağını bilmezdim.
Sana baktıkça kendimi hiç keşfedilmemiş
bir kıtanın topraklarında buluyorum
Adım adım dolaşıyorum seni
Her sabah kalktığımda bir günü daha
seninle geçirecek olmanın mutluluğunu
yaşatıyorsun bana Ben güne seninle başlıyorum
ve her gün hayatı yeniden keşfediyorum
en parlak renksin sen Her şey senin rengini taşıyor
benim için ancak o zaman anlamlı oluyorsun
İliklerime işleyerek esiyorsun
Her şeyde sen varsın.Nasıl olmayacaksın ki
sanki sen doğduğumdan beri içimdeydin
Yüreğimin en derin köşesinde idin
Sanki ortaya çıkmak için beni bekliyordun
Ve ben orada olduğunu fark edince
hak ettiğin yere çıkardım seni
Hep benimlesin.Seni görmem için yüzüne
bakmam gerekmiyor.Gözümü kapatsam oradasın
Gördüğüm her sima aslında sensin.
Gözlerinin içindeki binlerce yıldız
gecenin karanlığını delip geçiyor
Sen bana bakarken ben kendimi
yıldızlara bakıyor gibi hissediyorum
Her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor.
Her gülümseyişin karamsarlığı yıkıyor,mutsuzluğu parçalıyor
Seni seviyorum çünkü,seni sevmeyi,sana dokunmayı,
seni dinlemeyi,sana bakmayı, seni koklamayı.
seninle paylaşmayı seviyorum.
Seni sen olduğun için seviyorum
Seni Seviyorum Çünkü
Seni sevdiğimi anlatmaya çalışırken
ne kadar çaresiz olduğumu da görüyorum
Her sözcükten sonra durup tekrar düşünüyorum
Seni yeterince anlatabildim mi diye
Biliyorum ki yetmeyecek.Bu kadar sözcükten
sonra bile sana sevgimi anlatamamış olacağım
SÖZCÜKLERİN BİTTİĞİ YERDE GÖZLERİME BAK
ONLAR BU SEVGİYİ ÇOK DAHA İYİ ANLATACAKTIR SANA ♥

Sana dokunmak:



Sana dokunmak, hayatin icinde durup dinlenmek gibi.
Sana dokunmak, nefes almak gibi.
Sana dokunmak, tum kelimeleri yakmak gibi.
Sana dokunmak, tum insanlari affetmek gibi.
Sana dokunmak, hayati temize gecmek gibi.
Sana dokunmak, olume inat gibi.

Tek kural: Gitmek yok!



Mesela yanımda olsaydın güzel olurdu.Uçurtma uçururduk belki. Pamuk şeker yerdik ben çok severim şekeri, öğrenirdin. Yanımda olurdun en basitinden. Beni severdin,özlerdin.film izlerdik,korku filmi. Korkup sana sarılabilirdim mesela. “Korkma ben yanındayım, bu sadece bi film.” diyip dalga geçebilirdin benimle gülerdik. Düşünsene beraber gülerdik. Beraber ağlardık hatta. Gözyaşlarımı silerdin sen,ben de senin burnunu öperdim. Yine gülerdik. Her şeyi sana anlatırdım sıkılmadan dinlerdin. İçerdik belki ?Sarhoş olurduk. Ne güzel olur ama. Ben sarhoşken sana hiç söyleyemeyeceğim şeyleri söylerdim belki. Sen yine gülerdin. Bildiğim fıkraları anlatırdım sana. Uyuduğun zaman izleyebilirdim seni. Pasta alırdık, pastayı yüzüne bulaştırırdım belki. Su savaşı yapabiliriz mesela. Hatta sulu boya da yapardık seninle. Seninki daha güzel olurdu kıskanırdım.Kokunu içime çekerdim. Öyle güzel kokardın ki boynunda uyumak isterdim.Gitmezdin yanımdan,bir saniye bile. Hep beraber olurduk. Balık tutardık. Sonra yerdik onları. Ellerimle yedirebilirim sana. Kılçıklarını ayıklardım belki. Şiir okurdun bana. Bilirsin çok severim şiiri… Fotoğraflarımı çekerdin . Beraber çekinirdik . Öperdin belki de,durmadan öpebilirdin beni. Utanabilirim yanında, kızma. Sarılırdın belki de. Hep sarıl asla bırakma. Ellerini tutunca kalbimin hızlanmasını açıklayamazdım . Gülerdin yine. Olsun sen hep gül bana. Gül diye elimden gelen tüm şebeklikleri yapabilirim senin için. Gitmeni istemediğimi biliyorsun.O yüzden sen hep gül bana ama gitme...

Hayat yalan.





Haklıyken haksız durumuna düşmek.Mutsuzken etrafına gülücükler saçmak.
Aslında saçmak değilde rol yapmak.Her şeyin en iyisine laik olmak yerine
sadece bir şeye tıkılı kalmak .Hayat bu mu ? Herkes mutlu biz olamıyoruz.
Yalan hayat . . Kimilerine güler Kimilerine yüz bile vermez .Ve biz işte o yüz vermediklerinizdeniz ..

Seviyorum.



seni özlemeyi seviyorum düşünmeyi seviyorum
imkansız geleceğimizle ilgili hayal kurmayı seviyorum.
ama en çok geceleri başımı yastığa koyduğumda
seninle ilgili gördüğüm rüyaları seviyorum.♥♥♥

Yakışmadı



Aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı, mesela keşke bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini.
Neyin bedelini ödediğimi bilmiyorum, her şeye rağmen sanada kızmıyorum, kızamıyorum...
Acım durulduğunda bir şarkı söylerim belki.
Belki o zαman anlarsın...
Bunca hüzün bizde hiç iyi durmadı; ve bu ayrılık bize hiç yakışmadı...

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Seni seviyorum nokta.

Acaba ne yapıyorsun şimdi? Nasıl gidiyor tatil senin için? Fazla mı güzel yoksa fazla mı sıkıcı? Akşamları ne yapıyorsun? Kaç tane arkadaşın var? Birisyle kavga ediyor musun? Seni çekemeyenler car mı? Orada yeni bir kız buldun mu? Yoksa öyle rahat mısın? Neden mesaj atmıyorsun? Mesaj atmana vakit mi yok? Futbol oynuyor musun? Ya da beceremediğin voleybol? Özlediğin birisi var mı ? Üff çok tatlısın. Seni çok ama çok seviyorum. Diğerlerinin ne dediğini umursamak istemiyorum. Seni istiyorum. İlk defa birisine acı çekmeden daha faza aşık oluyorum. İlk defa birisine böyle daha sıkı bağlanıyorum. Bunun farkında mısın bilmiyorum. Herkes seni tatlı bulmayabilir çünkü kimse seni benim gözlerimle göremiyor tamam mı? Bçyle o resimlerine bakıyorum ya gülüyorsun falan abi nasıl bir gülüştür o ya beni benden alıyo yani. Senin dediğin tek bir kelime attığın her bir mesaj beni ne kadar heyecanlandırıyor biliyor musun? Uff çok ama çok pisliksin. Kendine çok pis aşık ettin. Söyliyim en fazla ben aşık oldum sana o değil. Bil yani tamam mı? Üzülmüyor musun bir kızın senin yüzünden ağlamasına ya? Şu gerizekalı mal gereksiz bile üzülürdü lan. Sen hiç mi üzülmüyorsun? Abi bak çok kötüyüm. İlk defa birisi yüzünden kendi tatilimin içine ediyorum. Tamam olabilir ama bu kadar da olamaz dimi? Bu kadar bağlayamazsın hani ? Bu kadar sevdiremezsin kendini? Bilmezsin sen ama ben sana söyliyim ne gözün ne de saçın en güzeli ve en tatlısı senin gülüşün.Hep gül sen sen gülünce istemsiz gülüyorum işte. Sana bir tane notum var. Notum; Hayatım gayet sıradan daha da fazla sıradan olamazdı düz bir çizgi sen mesaj attığında çok değişecek bunu bil. Notum bitti. Sorularımı bu soruyla bitirmek istiyorum. "BENİ SEVİYOR MUSUN?" Hadi gökyüzüne bak sevgilim hadi bak gül en tatlı halinle. Ne seni seviyorum ne de seni çok özledim de. Hiç bir şey deme sadece iyi geceler de ve gülümse. Ama rüyamda bana bu sorumun cevabını ver. O gülüşünü yüzünden hiç eksik etme seni seviyorum.

Sorular diyorum bende bir sürü sende de bir tane

Hayat çok sıkıcı değil mi? Ya da sen yoksun diye bana mı öyle geliyor? Ne kadardır tanıyorum ki seni?  Peki ne zaman başladı? Ama aşk bu olamaz. Karşılıksız olamaz. Sadece acı olamaz. Onu özlemek ve onu yeteri kadar sevmek,gülüşüne her şeyine verebilmek, onun bir mesajıyla mutlu olmak falan bu aşk mı?  Neden o? Başkası değil de o? Bunlar hemen geçicek duygular mı? Yoksa bunu daha fazla yaşayacak mıyım? Denemem mi lazım?  Bu daha fazla yaşasam mı yoksa yaşamasam mı ? Ondan uzaklaşsam mı yoksa daha fazla mı bağlansam? Mesaj atsam mı atmasam mı? Onun sevdiği şarkıyı dinlesem mi dinlesem mi ? onun resmine baksam mı? Ağlasam mı gülsem mi? Hayal kursam mı kurmasam mı? Uyuyup onu rüyamda görmek mi yoksa uyumayıp onu anlatan şeyler yapmak mı? Seni sevmeye devam mı ? Yoksa unutmak mı? Hala ondan o mesajı beklemek mı yoksa ilk adımı atmak mı? Benim aklımda binlerce soru varken senin aklında tek bir soru var işte "SEVSEM Mİ SEVMESEM Mİ?"